home-page
home-page

Ontharden

 
9
0

De projecten

Willekeurig Populair Recent

Ontharden

Groene oase op het Sint-Jansplein met bloemborders
De dubbele bomenrijen op het Sint-Jansplein bieden kansen. Op het plein bestaat de mogelijkheid om telkens een vijftal boomvakken met elkaar te verbinden door de aanleg van grote bloem- en plantenborders. De aanplantingen op het Theaterplein zijn hier een mooi voorbeeld van.
Arielle P.
0 0
lees meer

Ontharden

Geef het Damplein verticaal groen!
Dit project transformeert de zwarte muur op het Damplein tot een groene wand. Het nieuwe verticale groen zorgt voor minder opwarming van de omgeving en de vertraging van hemelwater richting de riolering.
Karlien S.
0 0
lees meer

Ontharden

Pepto Bismo Sint-Jansplein in een groen jasje
Het beeld van Panamarenko is alom bekend als eye catcher en afspreekpunt op het Sint-Jansplein. Stel je voor dat het beeld en de zuil een groen jasje krijgen en er enkele bankjes komen waar je gezellig kan wachten of babbelen.
Arielle P.
0 0
lees meer

Ontharden

Van bescheiden klinker tot creatieve constructies
Het plein van Onder Stroom bestaat uit 500 m² klinkers. Door deze gedeeltelijk uit te breken zijn er veel stenen beschikbaar voor creaties zoals een petanquebaan of een vuurpit. En zo ontstaat er ineens een betere waterdoorlating van het regenwater en is er minder oppervlakte die opwarmt tijdens de zomer. Er worden 12 werkdagen vergoed.
Vincent P. van Onder Stroom vzw
0 0
lees meer

Ontharden

Plantsoentje
Een leuk plantsoentje met ontharding, een paar vierkante meter groot. Waar? Op het voetpad ter hoogte van de Ossenmarkt aan de huisnummers 2 en 3.
MARC D.
0 0
lees meer

Ontharden

Franske wil GROEN ipv beton!
De Frans Detiègestraat is een autovrije, brede straat waar de buurtbewoners graag minder beton en meer groen zien. Dit kan door een deel van de straat te ontharden en te beplanten.
Katrien V.
0 0
lees meer

Ontharden

Oasys: maak van de Osystraat een groene oase
Het doodlopende gedeelte van de Osystraat tussen het Atheneum en de Rotterdamstraat is gebaat bij meer ontharding en vergroening. Zo ontstaat er meer groene ruimte in een wijk waar veel grijs is.
Joost V.
0 0
lees meer

Ontharden

Zuidervelodroom, the missing green link
Tussen de Haantjeslei, het centrale plein van Zuidervelodroom, de Moonstraat, de Markgravelei en Sint-Laureisstraat worden de bestaande plantvakken vergroot. Zo ontstaat er een groene, veilige verbinding tussen de verschillende straten.
Mariska V.
0 0
lees meer

Ontharden

Ontharding Bisschopstraat als rustpunt
Het wegdek van de Bisschopstraat is door werken aan de nutsleidingen zwaar beschadigd. Dit is het ideale moment om het stuk tussen de Constitutiestraat en Willem Linnigstraat te ontharden. Zo vormt het een mooie aanvulling op de boomvakken en de nabijgelegen tuin van school De Bijtjes.
Lieven P.
0 0
lees meer